Winkelen zonder zorgen! ✓ Achteraf betalen met Klarna ✓ Snelle levering ✓ Gratis bezorgd

Ruilen en Retourneren

 Informatie rondom retour, garantie en beschadigingen.

 Retourneren

  1. Melden retour (binnen 14 dagen)
  2. Terugsturen retour (binnen 14 dagen na melden retour)
  3. Crediteren aan consument (binnen 14 na aanmelden retour)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@posterguru.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzendkosten PostNL

Kleinpaket €6,75 - Maximum formaat: 100 x 50 x 50 cm
Grootpakket €13,00 - Maximum formaat: 176 x 78 x 58 cm

Heb je een beschadigd product ontvangen?
Meld de beschadiging via info@posterguru.nl en stuur enkele foto’s mee van de beschadiging. Nadat de foto’s zijn ontvangen en is vastgesteld dat de beschadigingen buiten de schuld van de klant om zijn gebeurd wordt de order opnieuw in productie gezet en ontvang je deze binnen 5 werkdagen.

Maatwerk

Aangepaste ontwerpen of formaten (maatwerk) kunnen helaas niet retour gestuurd worden.

Garantie

Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing, dit houdt in dat u recht heeft op een goed product dat in alle redelijkheid doet wat u ervan mag verwachten. 

Identiteit ondernemer

PosterGuru
Ogierssingel 154
3076CW Rotterdam
info@posterguru.nl

KVK 70627851
BTW NL001791740B01

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen:

Stap 1: Vul het meegeleverde retourformulier in of download HIER het retourformulier en vul je ordernummer in.

Stap 2: Stuur uw bestelling op

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk voor schade en verlies van het retourpakket wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. 

U kunt u de bestelling op eigen kosten retourneren T.a.v. PosterGuru Retouren, Ogierssingel 154, 3076 CW te Rotterdam De bestelling wordt door ons op beschadigingen en de originele verpakking gecontroleerd bij aankomst. Alle aanwezige beschermfolies op de posters dienen nog aanwezig te zijn. De bijgeleverde ophangplaatjes dienen niet opgeplakt te zijn en los bijgeleverd. Wij verzoeken u vriendelijk om het pakket zo netjes en stevig mogelijk met de bijgeleverde bescherm accessoires te verpakken zodat het product niet kan beschadigen tijdens het verzenden. Bij akkoord wordt het bedrag binnen drie dagen op het bij ons bekende bankrekening teruggestort.

Track & Trace

U dient na het retourneren de ontvangen track & trace code goed te bewaren voor als het pakket zoek raakt. Mocht u deze code niet meer hebben en uw retourzending is niet bij ons aangekomen, dan kunnen wij helaas het retourbedrag niet terugstorten. PosterGuru is niet aansprakelijk voor kwijtrakingen, beschadigingen of diefstal van de retourzending.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw rekening

Zodra wij het pakketje netjes hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 1-3 werkdagen weer op uw bankrekening staat.