Winkelen zonder zorgen! ✓ Achteraf betalen met Klarna ✓ Snelle levering ✓ Gratis bezorgd

Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat we kunnen doen om u tevreden te stellen.

U kunt de bestelling na het ontvangen binnen 14 dagen retourneren (het pakket moet binnen 14 dagen bij ons retour zijn) wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening staat.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen:

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download HIER het retourformulier en vul je ordernummer in.

Stap 2: Stuur uw bestelling op

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk voor schade en verlies van het retourpakket wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. 

U kunt u de bestelling op eigen kosten retourneren T.a.v. PosterGuru Retouren, Ogierssingel 154, 3076 CW te Rotterdam De bestelling wordt door ons op beschadigingen en de originele verpakking gecontroleerd bij aankomst. Alle aanwezige beschermfolies op de posters dienen nog aanwezig te zijn. De bijgeleverde ophangplaatjes dienen niet opgeplakt te zijn en los bijgeleverd. Wij verzoeken u vriendelijk om het pakket zo netjes en stevig mogelijk met de bijgeleverde bescherm accessoires te verpakken zodat het product niet kan beschadigen tijdens het verzenden. Bij akkoord wordt het bedrag binnen drie dagen op het bij ons bekende bankrekening teruggestort.

Track & Trace

U dient na het retourneren de ontvangen track & trace code goed te bewaren voor als het pakket zoek raakt. Mocht u deze code niet meer hebben en uw retourzending is niet bij ons aangekomen, dan kunnen wij helaas het retourbedrag niet terugstorten. PosterGuru is niet aansprakelijk voor kwijtrakingen, beschadigingen of diefstal van de retourzending.

Het retourrecht geldt niet voor speciaal op maat gemaakte producten.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw rekening

Zodra wij het pakketje netjes hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 1-3 werkdagen weer op uw bankrekening staat.

Verzendkosten PostNL

Kleinpaket €6,75 - Maximum formaat: 100 x 50 x 50 cm
Grootpakket €13,00 - Maximum formaat: 176 x 78 x 58 cm