Winkelen zonder zorgen! ✓ Achteraf betalen met Klarna ✓ Snelle levering ✓ Gratis bezorgd

Speciaal voor jou gemaakt!

Je huis nog gezellig maken?

Door het toevoegen van een wanddecoratie geef je de kamer eenvoudig een nieuwe look. Kies bijvoorbeeld voor een wandkleed, door het grote formaat is dit een echte muurvuller. Ben je op zoek naar iets speels, kies dan voor een trendy wandcirkel. Of ga je liever voor een strak design? Kies dan voor hoogglans Plexiglas of het matte Dibond. 

<transcy>a small selection of our products</transcy>

<transcy>Dollar Artwork on aluminum</transcy>

Each PosterGuru artwork is manufactured especially for the customer and is therefore unique. To ensure the unique character of the work, each PosterGuru work is released in a limited edition.

<transcy>Shop</transcy>

<transcy>Art on canvas</transcy>

The most beautiful works of art on canvas, high quality canvas, strong frame, lightweight. Create a warm atmosphere.

<transcy>SHOP</transcy>

<transcy>Textile poster / School poster</transcy>

Brighten up your bare wall easily with PosterGuru's textile posters. The textile poster has wooden sticks at the top and bottom and is provided with a string, so you can easily hang it on the wall. Totally hip!

<transcy>Shop</transcy>

Wandcirkels Dark Animals

Dark Gorilla

Direct naar collectie

Dark Elephant

Direct naar collectie

King Left

Direct naar collectie

<transcy>Wall circles</transcy>

<transcy>Shop Wall circle</transcy>

<transcy>INSTAGRAM</transcy>

We always like to see where our products are located. Tag us on Instagram with your best photo with #posterguru or send us an email with your photo and inspire others. Below you will find a number of Instagram posts.

bekijk al onze beoordelingen op trustpilot

Contact gezocht met de klantenservice en gevraagd of ze iets speciaal konden maken. Ze zijn het archief ingedoken op zoek naar een foto die bij mijn wensen pastte. Ik kreeg drie voorbeelden opgestuurd en heb hier van de mooiste voor in ons huis uitgekozen. Super service en snelle levering en kan nu volop genieten van mijn schotse hooglander op een groot wandkleed.  Een super vriendelijk bedrijf die graag met je meedenkt

Joyce

Ik had een idee voor een tuinposter, maar dat kon ik niet echt vinden op de site. Toen mocht ik mijn idee doorsturen en diezelfde week stonden er een groot aantal tuinposters op waar ik nu wel uit kon kiezen. Als dat geen service is!!

Miluska van Aalst

De service, het contact tijdens het ontwerpen en het product zelf, zijn allemaal super! Ik ben zo blij met mijn Instawall 90x90 op plexiglas! Echt heel mooi en de kleuren zijn prachtig!

Jimi

Delivered quickly and neatly, original product.

<transcy>source: Bol.com Author: Aniek</transcy>

Contact with PosterGuru employee was very positive. Also neatly packaged.

<transcy>source: Bol.com Author: Dave</transcy>

The tapestry looked great and was neatly packaged. The delivery time is a bit on the long side, but it is worth the wait.

<transcy>source: Bol.com Author: Aniek</transcy>

Zal hier zeker nog iets bestellen!

Geleverde product was precies zoals ik het had verwacht. Goede product omschrijving, goede kwaliteit en perfecte service.

Buiter

Materialen

Plexiglas

Unieke, luxueuze en van hoge kwaliteit plexiglas posters met een hoogglans uitstraling. Al onze posters worden standaard geleverd met een gratis blind ophangsysteem de poster komt hierdoor 5 mm van de muur te hangen voor een nog luxere uitstraling.

Canvas

Deze hoogwaardige Canvas posters zijn van een hoge kwaliteit en strak gespannen op een duurzaam PEFC-goedgekeurd houten frame. De contrastrijke ontwerpen komen perfect tot hun recht op het matte canvas. De inkt van de print is milieuvriendelijk en reukloos.

Dibond

De posters op dibond hebben een luxueuze en matte uitstraling. Onze dibond posters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dibond platen zijn lichtgewicht platen die zijn opgebouwd uit drie lagen van totaal 3 mm dik. Al onze posters worden standaard geleverd met een gratis blind ophangsysteem

Tuinposters

De tuinposters zijn rondom voorzien van roestvrije ringen hierdoor is het doek eenvoudig op te hangen. Wij maken gebruik van hoogwaardige UV inkten hierdoor zal het doek niet verkleuren in de zon.